Artena (The Netherlands)

Artena (The Netherlands)Visit Vendor Website >

Average Peer Review:

Vertical Markets/Industries

GRC, Pension Solutions, Business Intelligence

Description

Reductie van complexiteit levert snel voordelen voor ondernemingen en haar klanten, maar regelgeving en risicobeheersing lijken weer extra complexiteit te introduceren. Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Wij streven naar een sterke samenwerking tussen business- en IT-professionals. Dit is in Artena verankerd doordat consultants samen met de IT professionals in hechte samenwerking innovatie nastreven. Een open, creatieve en professionele cultuur is de basis van onze dienstverlening.

Artena ondersteunt organisaties op het gebied van Governance, Risk & Compliance (GRC). Services: De GRC praktijk van Artena adviseert en ondersteunt op alle gebieden van GRC. Software: Voor het optimaal uitvoeren van GRC heeft Artena de CERRIX tool ontwikkeld.

Bekijk de nieuwe productwebsite van FinCircle

Artena biedt pensioenfondsen, levensverzekeraars en PPI’s een oplossing voor pensioenuitvoering. Service: De consultants van Artena ondersteunen bij het vereenvoudigen van pensioenmanagement. Software: voor de pensioenuitvoering heeft Artena de software suite FinCircle ontwikkeld.

Artena is specialist op het gebied van Business Intelligence (BI).
Service: De BI praktijk helpt financiële instellingen met Data Warehousing en Financial Reporting. Software: Artena ondersteunt bij het implementeren van diverse BI software tools.

[Please give this vendor a Blue Diamond rating if you have used the product]

Add Your Review! Log in if you already have an account or Create a Free Account